Переваги металевого каркасу будівель.

Переваги металевого каркасу будівель.
03-05-2022

Зведення нерухомості по технології швидкомонтованих будівель стоїть передовим на сучасному ринку.

Генпідряд компанія «VITON» повністю згодна з цим, тому надає свої послуги по будівництву ШМБ із металевого каркасу на 1000 мі більше.

Професіоналами монтаж такої конструкції здійснюється за місяці, адже будинки з металокаркасу передбачають складання готових комплектуючих за допомогою болтових з'єднань, мінімізуючи використання зварювальних апаратів, а легкість матеріалів дозволяє не залучати важку спецтехніку.

Менш очевидними перевагами будуть:

Якщо розглядати ті чи інші переваги в межах самої технології ШМБ, то виконувати будівництво можна, наприклад, і за допомогою дерев'яних брусів, але такий скелет будівлі схильний до гниття здебільшого, і сам собою пожежонебезпечний .

Металоконструкції можуть розділятися на типи, залежно від поставлених завдань, фінансового стану клієнта та його побажань. Для тимчасових і не сильно стійких об'єктів добре підходить ЛСТК, а якщо потрібна міцна і довговічна будівля великих габаритів, то вибір варто віддати зварному двотавру, який є продуктом «Вітон». При виборі цього матеріалу також розширюється коло зведення будівлі за призначенням, варіація типових та індивідуальних проектів.

Розглядаючи етап проектування, у ньому призначаються: 

Роблячи висновки, можна з упевненістю сказати, що при правильному та грамотному проекті, а також виборі матеріалу залежить те, чи буде будівля комфортною, стійкою та довговічною.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини