Порівняння огороджувальних сендвіч-панелей з іншими поширеними будматеріалами.

Порівняння огороджувальних сендвіч-панелей з іншими поширеними будматеріалами.
05-12-2022

При будівництві чи замовленні споруди, кожному майбутньому власнику варто звертати увагу на можливості заощадити та прискорити зведення, не на шкоду якості.

Важливим етапом є монтаж компонентів, що огороджують, різновид яких ми розглянемо в цій статті.

Існує досить багато легких будматеріалів, завдяки чому зведення фундаменту не вимагає значних витрат, логістика стає економнішою, а монтаж - простіше.
Серед таких: газобетон, піноблок та сендвіч-панель.

Кожен з них має свої індивідуальні характеристики, конкуруючи між собою в тих чи інших умовах.

Газобетон

Головними компонентами цього матеріалу є цемент, вода, кварцовий пісок і спеціалізовані газоутворювачі. В результаті спінювання через хімічні реакції виходять блоки з пористою структурою. Вони мають маловагомість, звукоізоляцію, їх легко обробляти, добре вентилюються, стійкі до різних опадів, вогнестійкі. Монтаж відбувається швидко, просто, але тільки малоповерхових будівель. Також до мінусів можна віднести негативну гідроізоляцію.

Піноблок

Цей будівельний матеріал відстає за міцністю та стійкістю своєму "брату" газобетону. Їхня відмінність криється в процесі виготовлення. За підсумками, піноблок хоч і більш стійкий до вологи, але теплоізоляційні якості, менші опади та надійність віддаються газобетону. Ще з плюсів можна відзначити простоту виготовлення та вартість піноблоків, а також екологічність.

Сендвіч-панель

Найкраще рішення з усіх трьох. Представляє собою тришаровий матеріал, який складається з наповнювача і двох листів сталі між ним. Лиштви та наповнювачі також різні бувають і різняться між собою характеристиками та ціною. Оптимальним варіантом вважається пінополіуретановий наповнювач та оцинковані листи металу, що закривають його. Практично не проводить вологу та повітря, екологічно безпечне, енергоефективне, довговічне.

Генпідряд компанія Viton проводить комплексні роботи зі збирання швидкомонтованих будівель із застосуванням сендвіч-панелей. Швидко та якісно проводить монтаж та вводить в експлуатацію теплу, комфортну будівлю у стислі терміни.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини