Повнокомплектні будівлі, що швидко монтуються – заводські комплектації ТОВ «Вітон».

Повнокомплектні будівлі, що швидко монтуються – заводські комплектації ТОВ «Вітон».
18-06-2019

Технологія зведення споруд із металоконструкцій знайшла широке застосування у будівництві промислових, комерційних, адміністративних об'єктів.

У сучасних реаліях, коли більшість капітальних споруд на пострадянському просторі напівзруйновані, потребують капітального ремонту чи реконструкції, БМЗ дозволить скоротити витрати та отримати приміщення для ведення бізнесу у найкоротші терміни.

Стандартна комплектація швидкомонтованих будівель

Прискорені темпи будівництва як перевага методу багато в чому зумовлено специфікою робіт.

Виготовлення та монтаж БМЗ виключає простої через затримки з поставками матеріалів, тому що для реалізації конкретного проекту використовується повна заводська комплектація:

  1. Металокаркас формується із син-балок, що виробляються за австрійською технологією Zeman. Син-балки з металоємністю меншою на 20% дозволяють економити на матеріалах, а для монтажу можна використовувати техніку меншої вантажопідйомності. Висока якість, надійність та точність виконання забезпечується застосуванням сучасного обладнання для виробництва металоконструкцій.
  2. Обов'язковим етапом будівництва є монтаж стін із сендвіч-панелей, що виробляються на автоматичних лініях повного циклу. Закриті осередки наповнювача PIR не бояться вологи, а вміст мікрокапсул вуглецю збільшує пожежостійкість.
  3. Профнастил для покрівлі універсальний та зручний у монтажі, довговічний та практичний: його можна використовувати повторно при демонтажі споруди.

Будівництво металокаркасних будівель – найвигідніша інвестиція у бізнес із мінімальними ризиками. Замовляючи зведення об'єкта у проектно-будівельної компанії, ви впевнені у раціональному та максимально економічному використанні коштів. Це можливо завдяки грамотному проектуванню, обліку бізнес-процесів та вимог до приміщення. Проводяться динамічні та статичні розрахунки, розробляються сполучні вузли та обчислюється необхідна кількість матеріалів на підставі необхідних параметрів.

Переваги швидкомонтованих будівель

БМЗ – це вигідне та ефективне рішення, щоб відтворити оптимальні умови для ведення бізнесу.

  1. Тривалість всіх етапів будівництва займає трохи більше 6 тижнів, не враховуючи проектування. Швидкі терміни зведення можливі завдяки постачанню повнокомплектних конструкцій та проведенню монтажних робіт у будь-яку погоду, незалежно від сезону.
  2. Менша матеріаломісткість фундаменту та металокаркасу заощаджує ваші кошти. Зниження витрат можливе завдяки відмові від оренди важкої спеціальної техніки і меншій кількості задіяних робітників.
  3. Технічні характеристики готових будівель не поступаються аналогічним параметрам капітальних споруд. БМЗ – герметичні, енергоефективні конструкції, стійкі до проникнення плісняви, комах та гризунів.
  4. Можливість демонтажу та повторного використання будівельних матеріалів.

Проектно-будівельна компанія Viton використовує власні потужності для виробництва металоконструкцій та огороджувальних елементів, тому ручається за якість монтажу та самих матеріалів.
Десятки функціонуючих будівель, реалізованих нами під ключ, підтверджують безпеку та зиск співпраці з професіоналами в особі ТОВ «Вітон».

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини