Повторне використання конструкцій ШМБ та матеріалів від розбирання: можливості - ТОВ Вітон

Повторне використання конструкцій ШМБ та матеріалів від розбирання: можливості - ТОВ Вітон
14-06-2019

Зведення будівель з конструкцій, що швидко зводяться – нова, прогресивна технологія, яка широко застосовується в будівництві об'єктів промислового та комерційного призначення.

Споруди використовуються як складські приміщення, ангари, СТО, шиномонтажні сервіси, цехи, адміністративно-побутові комплекси.

Серед переваг методу – висока швидкість зведення, менша матеріаломісткість та трудомісткість робіт, зниження витрат за будівництво до 30-40%. Вибір методу будівництва часто продиктований цими плюсами, проте під час експлуатації спливає ще один – можливість демонтажу та неодноразового застосування будівельних матеріалів.

Етапи будівництва каркасних швидкомонтованих будівель

Довговічні, розбірно-збірні будинки створюються з використанням якісних матеріалів у кілька етапів.

  1. Облаштування фундаменту. Будівля на металопрофілі важить у кілька разів менше, ніж капітальна споруда таких самих розмірів. Це дозволяє використовувати легкий фундамент.
  2. Основа БМЗ - сталевий металокаркас, що утворюється син-балками. Син-балки виготовляються за австрійською технологією Zeman. При високій здатності матеріаломісткість балок знижена на 20%, при цьому монтаж не вимагає використання важкої спеціальної техніки. Елементи з'єднуються між собою точковим зварюванням або за допомогою болтів на місці.
  3. Бічні огорожі виконуються з легких та теплих стінових сендвіч-панелей із наповнювачем пінополіуретан. Закриті осередки виключають влучення вологи, а вміст мікрокапсул вуглецю в PIR передбачено для придушення горіння.
  4. Як покрівля, як правило, застосовується універсальний, довговічний профнастил.

Функціональні та конструктивні особливості використовуваних матеріалів уможливлюють швидкий демонтаж та повторну експлуатацію конструкцій.

Повторний демонтаж

Під час створення збірно-розбірної конструкції замовник може виконати демонтаж та повторний монтаж металоконструкцій на новому місці. Коли виникає необхідність закриття бізнесу, б/в огороджувальні конструкції та металокаркас можна перепродати.

Стінові сендвіч-панелі мають відмінні теплоізоляційні та герметизуючі властивості завдяки закритій конструкції осередків. Це означає, що після розбирання панелі практично не втрачають у функціональності та можуть використовуватись повторно для утеплення ангарів, цехів, складів, СТО тощо.

Будівлі з швидкомонтованих конструкцій – вигідні фінансові вкладення та мінімальні втрати навіть за несприятливого результату. Проведення реконструкції чи демонтажу повністю сумісне з використанням розбірного металокаркасу та фасадних матеріалів.

Щоб дізнатися вартість будівництва ангару або цеху, скористайтесь калькулятором на сайті: вкажіть бажані габарити будівлі, товщину покрівельних та стінових панелей. Ми зробимо прорахунок та надішлемо дані на електронну пошту.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини