Проектування будівель з металоконструкцій: основні параметри споруд – ТОВ «Вітон».

Проектування будівель з металоконструкцій: основні параметри споруд – ТОВ «Вітон».
01-10-2020

Будівля, що є монтажом металоконструкцій, починається зі створення загальних креслень конструкцій з металу (КМ) і деталізованих (КМД).

Розробка КМ полягає у виборі загальних рішень, тоді як при описі КМД фахівці вимагають необхідної деталізації для реалізації проекту на практиці.

Проектування будівель з металоконструкцій передбачає такі основні параметри:

Виробництво металоконструкцій в даний час дозволяє здійснювати проектування будівель у оптимальних варіантах.

Які основні параметри мають бути визначені у КМ

При проектуванні будівель із металоконструкцій спочатку створюються загальні креслення, які визначають компонування елементів та способи їх з'єднання один з одним.

Вказуються:

Також у кресленнях, що описують загальний монтаж металоконструкцій, за потребою вказуються місцезнаходження та вантажопідйомність спецобладнання навантаження при снігу та вітрі, сейсмічна стійкість, допустимий діапазон температур.

Основні параметри під час проектування будівель визначаються як його призначенням та функціональним навантаженням, так і побажаннями замовника.

Головні параметри в деталізованих кресленнях металоконструкцій

На підставі креслень КМ виконується документація КМД, що включає всі необхідні параметри для початку та завершення робіт з проектування металевих деталлювальних конструкцій. Стадія КМД проектування будівель з металоконструкцій містить креслення з максимально точною та детальною інформацією, на підставі якої створюватимуться надійні конструкції з металу.

До документів КМД входять:

Параметри проектування будівель, закладені в КМД, є базою для виготовлення, обробки, ефективного зварювання, монтажу металоконструкцій, основою для контролю та якості роботи.

Найточніше проектування будівель з металоконструкцій є альфою та омегою створення і типових, і унікальних споруд.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини