Проектування складських швидкомонтованих будівель як ключовий етап у будівництві.

Проектування складських швидкомонтованих будівель як ключовий етап у будівництві.
03-08-2021

Розвиток будь-якого підприємства не можна уявити без наявності складу для зберігання сировини та продукції.

Існує безліч різних видів будівель такого напрямку, що відрізняються різноманітними характеристиками, функціональною та логістичною спрямованістю. За ці аспекти відповідає етап проектування, від якого залежить будівництво конструкції.

При складанні проектної документації враховуються габарити будівлі, висота стелі, поверховість, прольоти, наявність колон та їх крок, особливості вантажопотоку, додаткове обладнання та комунікації.

Одним із напрямків діяльності Генпідряд компанії «Viton» є проектування. У нашому портфоліо десятки зведених під ключ швидкомонтованих будівель, у тому числі складів та сховищ на основі металокаркасу, побудованих чітко у термін і повністю задовольняють клієнтів у плані якості та доцільності інвестицій . Параметри ШМБ схиляють клієнтів щодо вибору цієї технології.

До них відносяться:

При зверненні до нас, ви отримаєте комплексне рішення щодо будівництва швидкомонтованого складу з урахуванням сучасних методів роботи та накопиченого досвіду.

Найвиграшнішим варіантом буде вибір будівництва складу з облицюванням сендвіч-панелями. Технологія повною мірою дозволяє знизити витрати на будівництво, порівняно з капітальними видами зведення, та значно прискорити монтаж та виведення складу в експлуатацію.

Для ще більшої економії витрат, незалежно від призначення та власності, необхідно прагнути до повного заповнення кубатури складу, враховуючи і висоту стелі. Це можливо завдяки оснащенню сучасного обладнання та якісної проектної документації, що забезпечує кількість та якість збереження матеріальної цінності.

При проектуванні складу не забувайте враховувати характеристики і самого вантажу. У випадку, якщо товари або сировина не бояться низьких або високих температур і не страшні їх різкі перепади а також, не бояться вологості, то вигідніше будувати склад холодного типу.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини