Розрахунок товщини сендвіч-панелей промислової будівлі.

Розрахунок товщини сендвіч-панелей промислової будівлі.
01-08-2021

Генпідряд компанія «Viton» займається підбором сендвіч-панелей , розраховує товщину будівельного матеріалу при зведенні промислової будівлі відповідно до технічних вимог. 

Розмір безпосередньо позначиться на вартості всієї будівлі та його характеристиках. Важливо правильно провести розрахунок для розумного розпорядження інвестиціями під час будівельних робіт і подальшого його обслуговування. Такий етап розумно довірити професіоналам.

Особливості будівництва швидкомонтованих промислових будівель

Технологія ШМБ із сендвіч-панелей широко поширена у всьому світі і користується великим попитом до сьогодні. Має безліч переваг перед іншими видами зведення: 

  1. Швидкість складання вища у 4-7 разів. Найбільший час займає облаштування фундаменту, але завдяки загальній вазі будівлі, це відбувається швидше та дешевше.
  2. Використання сталевих матеріалів дає можливість уникнути утворення грибка та цвілі у вологих приміщеннях завдяки їх енергоефективності та простоті установки вентиляції.
  3. Сендвіч-панелі мають різноманітну колірну гаму на будь-який смак, що дозволяє уникнути облаштування фасаду. Це прискорює процес будівництва, заощаджує кошти. 

Різновид сендвіч-панелей

Сендвіч-панелі бувають стінові та покрівельні. Перші використовується для огородження стін та приміщень. Панелі для покрівлі повинні відрізнятись від стінових, тому що основні тепловтрати йдуть через дах. Різні навантаження повинні правильно розраховуватись для витримки поривів вітру та ваги від опадів (дощ, сніг). 

Структура сендвіч-панелей складається із спеціального наповнювача та двох листів, які його закривають. Вибір товщини панелей, виду утеплювача, захисного покриття залежить від деяких факторів, які виділяються ще на етапі проектування:

Ці показники є важливими характеристиками, що впливають на вартість, експлуатаційні властивості. Їхній правильний розрахунок понесе за собою економію коштів на всіх етапах будівництва та подальшої експлуатації.

Значення товщини сендвіч-панелей

Товщина впливає на витримку температури в приміщеннях, що опалюються або кондиціонуються. Стандартне розуміння про те, що чим товщі будматеріал, тим краще та якісніше – помилкове. Розраховуватися товщина повинна відповідно до кліматичних умов, виду виробництва.

Є місце і наповнювач, який має різну щільність. Існує спеціальна таблиця, за якою можна розрахувати необхідний матеріал, який може входити:

Кожен має свій опір тепловіддачі, яке залежить від внутрішнього наповнення. Панелі випускаються в різних розмірах, які варіюються від 60 мм до 200 мм.
Звертаючись до Генпідряд компанії «Вітон», ви вже стаєте на шлях економії, швидкості та якості будівництва. Ми виконуємо замовлення будь-якої складності та специфіки з возведення швидкомонтованих будівель, включаючи розрахунок товщини сендвіч-панелей.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини