Помилки експлуатації сендвіч панелей.

Помилки експлуатації сендвіч панелей.
27-12-2022

На ринку належним чином рекомендували себе з боку надійності та економічності теплі тришарові сендвіч-панелі. 

Цю технологію досить важко переоцінити, якщо вибирати правильний тип будівельного матеріалу під ті чи інші завдання. Для зведення габаритних та складно функціональних будівель ідеальним рішенням будуть сендвіч-панелі з оцинкованим металом та пінополіуретановим наповнювачем.

При належному виготовленні та професійному використанні розкриваються всі переваги цієї панелі:

Недосвідчені будівельники можуть допускати помилки на тому чи іншому етапі складання конструкції, що загрожує погіршенню робочих якостей панелей, появі "містків холоду", зниження їх терміну служби і т.д. Нюанси переслідують ще на етапі перевезення сендвічів на місце майбутньої будівлі. Вони можуть пошкодитися чи покритися корозією. Варто ретельно перевіряти кріплення комплектуючих, щоб уникнути неприємних ситуацій.

Після поставки їх потрібно правильно скласти, не кидати в купу з іншими будматеріалами, не ходити по них, ставитись дбайливо. Бажана присутність приміщень для зберігання, оскільки сендвічі не люблять стикатися з прямими сонячними променями. Обробляти чи очищати їх миючими засобами, у складі яких містяться луги чи кислоти — також не рекомендується.

Під час монтажу сендвіч-панелей рано чи пізно працівник стикається з потребою їх різання. Існує безліч варіантів рішення, але не всі вони є правильними. Наприклад, при вогневому або подібному різанні, місце сильно нагрівається, метал втрачає свої антикорозійні властивості, а наповнювач може спалахнути. Тому будь-яке різання, яке може якось підвищити температуру, потрібно виключити. Найбільше підійде електролобзик чи будівельний ніж. Болгарка не рекомендується, тому що наповнювачі люблять «хірургічне» різання.

Робота починається з попередньої розмітки та різання зовнішніх шарів. Саму панель можна різати лише горизонтальними лініями.

Складність роботи полягає якраз у багатошаровості панелі, тому якщо є можливість уникнути її різання, краще скористатися цим.

Фахівці Генпідряд компанії «VITON» знають, як поводитися з сендвіч-панелями перед їх безпосереднім монтажем, тому при зверненні до нас ми розкриваємо всі властивості будматеріалу на 100%.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини