Що має знати монтажник металоконструкцій?

Що має знати монтажник металоконструкцій?
31-08-2019

Сьогодні досить успішно проектуються та будуються енергоефективні ШМБ із використанням передових технологій, тому професійне виготовлення та монтаж металоконструкцій завжди затребувані на ринку будівництва.

За такими технологіями будують промислові та адміністративні будівлі різного призначення.

Будівництво ШМБ складається з наступних етапів:

Від якісного монтажу металевих конструкцій багато в чому залежить подальша надійність будівлі та термін її служби.

Основні вимоги до монтажників

Знання та дотримання всіх нормативних вимог та правових документів, які використовуються в будівельних організаціях (у тому числі охорона праці) – неодмінна умова для прийняття на роботу монтажника.

Монтажник металоконструкцій повинен:

Ціни на монтаж металоконструкцій формуються залежно від обсягу та виду робіт, необхідності використання спеціального обладнання та інструментів, а також умов, у яких проводитимуться будівельні роботи.

Якщо ви хочете замовити монтаж металоконструкцій, звертайтесь до професіоналів з досвідом та навичками. Грамотний підхід при виконанні монтажних робіт гарантує, що об'єкт, що зводиться, буде побудований якісно і в строк.

Професіонали працюють настільки швидко, що з боку може здатися, що монтаж металоконструкцій для будівель, що швидко зводяться схожий на складання дитячого конструктора: все просто, зрозуміло і не викликає труднощів.

Але це помилкове уявлення і таке порівняння недоречне. Крім того, що необхідно ретельне вивчення проектної документації, точне дотримання технологій, будівельних норм та правил під час проведення монтажу, необхідно розуміти, що монтаж металоконструкцій непростий та небезпечний вид будівельних робіт. Монтажні операції вимагають максимальної концентрації уваги, певних навичок, достатнього практичного досвіду та вправності. На майданчику має бути все необхідне обладнання, спеціалізований інструментарій та страхувальні пристрої.

Не заощаджуйте на монтажі, це може призвести до вкрай негативних наслідків.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини