Швидкомонтовані будівлі. Будівництво та експлуатація.

Швидкомонтовані будівлі. Будівництво та експлуатація.
28-03-2023

Останні роки в будівельній сфері спостерігається справжній бум на технології, що дозволяють зводити різні будівлі швидко, надійно і економно.

Такі об'єкти одержали назву БМЗ.

Технології зведення БМЗ (швидкомонтовані будівлі) мають на увазі будівництво об'єктів із збірних металоконструкцій, які монтуються без застосування «мокрих» процесів та зварювання. Як стінові та покрівельні огороджувальні конструкції використовуються сендвіч панелі.

Основні переваги будівництва БМЗ

Крім того, застосування сучасних матеріалів значно підвищує експлуатаційні характеристики будівлі. БМЗ відрізняються високими показниками енергоефективності, стійкістю до корозійних проявів та зовнішніх впливів, міцністю та надійністю. Термін експлуатації таких будівель сягає 50 років і більше.

Варіативність швидкомонтованих конструкцій

Ще однією важливою перевагою об'єктів, побудованих за технологіями, що швидко зводяться, є їх варіативність. Ще на етапі проектування можна врахувати особливі умови, в яких експлуатуватиметься будівля. Наприклад, для швидкобудуюємі виробничих будівель посилюються несучі конструкції. Це дозволить встановити необхідні стелажі, закріпити різні види обладнання тощо. Для ангарів чи спортивних об'єктів збільшуються прольоти, що дозволяє ефективно використовувати внутрішні площі.

БМЗ це легкі мобільні об'єкти. За потреби можна з мінімальними витратами виконати реконструкцію та адаптувати будівлю під нові запити власника.

Довіряйте професіоналам!

Якщо ви хочете, щоб майбутня будівля виявилася справді надійною, проектування та будівництво БМЗ необхідно довірити професіоналам. Незважаючи на простоту і легкість, зведення таких об'єктів вимагає досконалих знань методик будівництва і ретельного опрацювання найдрібніших нюансів.

Проектно-будівельна компанія VITON однією з перших почала впроваджувати в Україні технології БМЗ. За час роботи компанією були побудовані та введені в експлуатацію будівельні об'єкти, які використовуються в різних промислових галузях.

Сьогодні всі ці будівлі успішно експлуатуються та підтверджують свою найвищу якість та надійність.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини