Швидкомонтовані об'єкти спортивного та оздоровчого призначення.

Швидкомонтовані об'єкти спортивного та оздоровчого призначення.
22-07-2021

Заняття спортом вважається одним із найпоширеніших видом хобі на планеті.

Прагнення бути сильним і здоровим було у кожній людині багато століть, що спонукало вигадувати різні види спорту та будувати для цієї діяльності певні будівлі та комплекси.

З часом, види та технології зведення удосконалювалися у часі та просторі, зі збереженням: комфорту, мікроклімату, стійкості, надійності та довговічності будівель.

На сьогоднішній день існує інноваційна технологія будівництва, що несе в собі назву: швидкомонтовані будівлі. Металоконструкції Генпідряд компанії «Вітон» охоплюють найрізноманітніші типи та форми для реалізації будь-яких цілей та бізнес-завдань, включаючи спортивні будівлі. На особливу увагу заслуговує облицювальний матеріал, що використовується в нашій роботі - сендвіч-панель. Він складається з двох сталевих листів та наповнювача, який розташований між ними.

Переваги такого будматеріалу, порівняно з іншими традиційними аналогами досить вагомі:

Більшість великих споруд, таких як: спортивні та льодові арени, тенісні корти, манежі, баскетбольні та футбольні майданчики – виключають наявність усередині приміщення несучих колон. Технологія ШМБ дозволяє легко і без великих фінансових вкладень вирішити цю проблему. Наші кваліфіковані спеціалісти здійснюють повний пакет послуг, від проектування, до введення спорт об'єкту в експлуатацію.

При плануванні будівництва власного спорткомплексу, підходящою послугою буде індивідуальне проектування, яке включає особливості його функціонування, розрахунок інженерних комунікацій, кількості приміщень.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини