Швидкомонтовані комерційні будівлі на 1000м2 і більше.

Швидкомонтовані комерційні будівлі на 1000м2 і більше.
25-10-2021

Комерційний бізнес – дуже відповідальний та серйозний вид діяльності, що вимагає уваги до всіх тонкощів та деталей.

До цього відноситься і возведення будівлі, в якій відбуватиметься ця ж діяльність. Оренда або купівля комерційної нерухомості підходить далеко не в кожній ситуації, роблячи будівництво більш актуальним рішенням з питання придбання приміщення. А при грамотному виборі методу – не тільки сприятливим, а й вигідним.

Рентабельність у фінансовому питанні під час зведення комерційної будівлі полягає в економії вкладень з урахуванням усіх вимог та умов. Існує безліч різних технологій, що відрізняються між собою характеристиками та якостями. Найбільш популярні – цегла, залізобетон та подібні до них аналоги. Проте, популярні – це не означає вигідні.

Одним, з найбільш доцільних рішень можна вважати інноваційний і сучасний метод возведення на ринку – швидкомонтовані будівлі. Вони являють собою енергоефективні і маловагомі приміщення з легкою основою, порівняльною з іншими традиційними методами зведення міцністю та різноманітним стильним дизайном.

Особливою якістю ШМБ є неймовірна швидкість будівництва, що вимагає залучення невеликої команди фахівців без важкої спецтехніки. Складні будівельні проекти від 1000 м2 та більше вводяться в експлуатацію за лічені місяці, дозволяючи запустити бізнес та почати повертати інвестиційні кошти без затримок. Цьому сприятиме і перевага ШМБ, в якому полягає відсутність «мокрих» робіт, даючи можливість складання каркасу будь-якої пори року.

Економія коштів на возведення комерційних швидкомонтованих будівель стоїть через установку недорогого та слабкого фундаменту, дешевизни перевезення будматеріалів, простоти монтажу та відсутності потреби в оздоблювальних роботах. Не варто економити на якості матеріалів і залученні перевіреного забудовника, якщо ви не маєте знань будівництва.

Генпідряд компанія «Viton» пропонує повний комплекс послуг, професійно та на совість ставиться до вирішення кожного етапу будівництва – від складання проектної документації до здачі об'єкта в експлуатацію.
Сама конструкція складається з металокаркасу та теплих сендвіч-панелей. Будматеріали виробляються на заводах і поставляються відразу прямо на будмайданчик, де попередньо було проведено земельні роботи. Компанія гарантує якість цих матеріалів за оптимальними цінами.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини