Швидкомонтовані склади для мінеральних добрив та пестицидів.

Швидкомонтовані склади для мінеральних добрив та пестицидів.
21-12-2022

Нинішні кризові умови в країні диктують свої правила щодо економіки та умов ведення бізнесу, особливо будівельного.

Кожен фахівець чи підрядник повинен уміти оперативно та точно вирішувати поставлені завдання, якісно та на совість працювати із замовниками, бути в курсі всіх подій та інновацій. До таких відносяться і швидкомонтовані каркасні будівлі. 

Позиціонування ШМБ на ринку 

Ще з 50-х років минулого століття каркасне будівництво почало швидко набувати популярності в Америці через можливість втілювати бажання в реальність навіть середньостатистичного громадянина. До сьогодні технологія модернізувалася і поширилася у багатьох країнах світу, витісняючи капітальне зведення на другий план.

Цьому сприяли плюси ШМБ, серед яких: 

Ще однією важливою особливістю швидкомонтованих будівель є універсальність технології. Великий перелік видів споруд дозволяють висувати цю інновацію на передову, користуючись попитом у різних галузях та нішах економіки. До таких належать і складські будинки. 

Склад агрохімії 

Подібні споруди повинні бути оснащені відповідним обладнанням і мати комфортний мікроклімат, зберігаючи незмінність продукції, яка знаходиться в ній. Розташовуватися недалеко від громадських чи виробничих будівель, мати високий рівень пожежної безпеки. Агрохімікати мають деякі специфічні вимоги щодо їх умов зберігання. Поруч із якісною системою вентиляції, комфортними габаритами, системою логістики, температурою і вологістю будуть розміщення продукції в приміщенні, де відбувається грамотна її розфасовка, штабелювання, увага до відстані хімікатів між собою та від стін будівлі. 

При враховуванні всіх вимог зберігання мінеральних добрив, можна бути впевненим у комфортній та тривалій експлуатації приміщення, без зайвих капіталовкладень.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини