Сучасне будівництво торгових центрів та СТО від генпідрядника Viton.

Сучасне будівництво торгових центрів та СТО від генпідрядника Viton.
19-05-2016

Будівництво СТО за технологією БВЗ (швидкомонтовані будівлі та споруди) є гарним рішенням для інвестицій у новий бізнес.

При правильній організації роботи автосервісу і вдалому розташуванні може приносити дуже відчутний дохід.

Щоб робота приносила реальний дохід, а будівництво СТО вимагало мінімальних вкладень, проектуванням і спорудженням подібних об'єктів повинні займатися фахівці.

Такими фахівцями має компанія ТОВ «Вітон», що має багатий досвід виробництва матеріалів для швидкобудівельних будівель і будівництва.

Не менш актуальним та перспективним напрямком роботи ТОВ «Вітон» є будівництво торгових центрів на основі металевих каркасів з обшивкою із сендвіч-панелей та інших сучасних матеріалів. Подібний вид будівництва вимагає значно менших вкладень, ніж зведення об'єктів традиційними способами. При використанні цегли, бетону та інших матеріалів потрібна споруда складного фундаменту, розрахованого на велику вагу будівлі, що спричиняє додаткові витрати. Завдяки малій вазі будівель з металоконструкцій, необхідність у потужному фундаменті відпадає.

Будівництво СТО, торгових центрів та об'єктів іншого призначення за технологією БВЗ має низку переваг, серед яких:

За високих темпів робіт і мінімальних витрат можна отримати сучасну будівлю найскладнішої конструкції для організації будь-якого бізнесу. Будівництво торгових центрів, СТО, автомийок, спортивних та інших об'єктів – гарантія швидкого повернення інвестицій та можливість вивільнити значні кошти для вирішення інших злободенних питань.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини