Топ 5 міфів про швидкомонтовані конструкції.

Топ 5 міфів про швидкомонтовані конструкції.
30-06-2022

Однією з головних причин, чому між традиційними методами зведення та технологією ШМБ обирають перше – це ілюзії та міфи, викликані банальною недовірою до методу другого та його відносною новизною.

Ми розглянемо найпоширеніші міфи і закладені стереотипи возведення швидкомонтованих будівель, що заважають клієнтам впевнено вкладати інвестиції в технологію або взагалі не розглядати цю інновацію.

Відразу треба зазначити, що всіма перевагами, якими володіють швидкомонтовані будівлі можна буде скористатися, якщо дотримуватися наступних моментів:

Виконуючи ці основні пункти складання конструкції за технологією ШМБ, можна бути впевненим у його надійності, стійкості та довговічності не спираючись на нюанси, що можуть виникнути під час цього будівництва.

Як і зазначалося вище, об’єкт, побудований за технологією ШМБ, буде міцним та надійним. Деякі люди думають інакше, створюючи цим непідтверджений міф. Насправді, металоконструкції є конкурентоспроможним будматеріалом тієї ж цеглини або бетону. Безпека таких будівель підтверджується державними стандартами та БНіП.

Наступним черговим міфом буде те, що каркасні споруди – недовговічні. Будь-яка будівля з часом занепадає, і ШМБ – не виняток. Проте за дотримання всіх норм, стандартів будівництва та якісного обслуговування, воно може прожити 50-70 років.

Також існує хибна думка, що в каркасній будівлі холодно, і це частково так. Справа в тому, що клімат у приміщенні визначається тим, який будівельний матеріал для облицювання використовується. Якщо, наприклад, сендвіч-панелі, то в будівлі буде тепло, комфортно і затишно.

Передостаннє місце у статті займе міф про габарити каркасних конструкцій. Часто можна побачити ларьки у себе під будинком або невеликі магазини, виконані методом БМЗ. Але можна стверджувати, що таке будівництво може займати тисячі квадратних метрів. Наприклад, Генпідряд компанія «Вітон» надає послуги з будівництва металокаркасних споруд від 1000 мі більше.

Останнім можна виділити думку про те, що будівлі з каркасу можна зводити виключно у теплі пори року. Завдяки відсутності «мокрих» робіт при монтажі комплектуючих, зводити будинки з ШМБ можна в будь-який сезон.

Ми розглянули 5 основних міфів про технологію швидкомонтованих будівель, внаслідок чого, можна зробити висновок, що таке будівництво має воістину конкурентні якості в порівнянні з капітальними спорудами.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини