Вартість будівництва критих тенісних кортів від генпідрядника «Вітон».

Вартість будівництва критих тенісних кортів від генпідрядника «Вітон».
27-06-2016

Будівництво критих тенісних кортів зараз є досить трудомістким процесом, що вимагає великого професіоналізму.

Тому будівництво критих тенісних кортів зараз є чудовим способом розпочати бізнес, який приноситиме стабільний високий прибуток протягом тривалого часу.

Завдяки зусиллям і держави, і суспільства щодо популяризації спорту та здорового способу життя серед дітей та підлітків, можна говорити про те, що будівництво спортивних об'єктів та інфраструктури є чудовим напрямком інвестицій.

Будівництво критого корту

Вартість критого корту в даний час складає від 100-150 тисяч доларів, що в кілька разів дорожче відкритого ґрунтового корту, зведення якого обійдеться в 20-25 тисяч. Однак критий корт набагато більш рентабельний, оскільки на відміну від ґрунтового не вимагає додаткових постійних вкладень у підтримку якості покриття, і може експлуатуватися цілий рік.

Оптимальним варіантом для старту в цьому виді бізнесу є замовити тенісний критий корт під ключ. Вартість такого рішення складає 120-180 тис. доларів і вище, і включає проект, будівництво, укладання покриття, зведення купола, освітлення, вентиляцію. Найбільш рентабельно будувати комплекс на 2 чи 4 корти відразу.

Окупність

За оцінками аналітиків, термін окупності такого проекту становить від трьох до п'яти років. З іншого боку, правильно побудований корт зі штучним покриттям навряд чи колись простоюватиме, забезпечуючи довгострокову перспективу стабільного високоприбуткового бізнесу.

Деякі тенісні клуби відкриті цілодобово, залучаючи знижками на оренду корту вночі, що дозволяє скоротити термін окупності в півтора-два рази.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини