Вівцеферми на основі металоконструкцій.

Вівцеферми на основі металоконструкцій.
16-04-2021

Розведення тварин ще з давніх-давен є одним з найпоширеніших і прибуткових джерел доходу для людини.

Для кожного виду передбачені окремі кліматичні, природні, господарські та породні умови для утримання та виходжування.

На прикладі овець, можна сказати, що це, мабуть, одна з найбільш багатовекторних за різноманітністю продуктивності галузь тваринництва завдяки повній віддачі сільськогосподарської продукції, до списку яких входить: м'ясо, молоко, шерсть, ланолін, хутряні шкури, жир. Вони відносно швидко пристосовуються до різних кліматичних умов: від спекотного та посушливого до суворого та холодного.

Притаманні адаптаційні можливості, величезна фізична витривалість і прибутковість дозволяють вівчарство ставити перші місця у вигляді сільськогосподарської діяльності.
До недоліків цих тварин можна віднести непереносимість протягів, вологості та вогкості, які раніше вирішувалися за допомогою ангарів із важких та масивних матеріалів для сприятливого мікроклімату та ізоляції.

У наші дні, на їхню заміну прийшли технології швидкомонтованих будівель на основі металоконструкцій, що володіють такими перевагами:

Переваги БМЗ на рівні з іншими капітальними видами зведення впливають позитивно на експлуатаційні характеристики, довговічність та надійність будівлі. Однак, слід дотримуватися деяких вимог для сприятливого розведення овець.

Розглянемо кілька із них:

Як обшивка, наша компанія використовує теплі сендвіч-панелі, які мають наступні характеристики:

Проектування розробляється з урахуванням чисельності планування поголів'я, особливостями змісту, вимогами для розведення та розрахунками параметрів ферми загалом.

Генпідрядна компанія «Viton» готова вам запропонувати як типові, так і індивідуальні варіанти для будівництва вівцеферми, що швидко зводиться, з послугою «Під ключ».
Велика практика в будівництві дозволяє нам зводити енергоефективні будівлі в максимально стислі рядки без втрат експлуатаційних характеристик.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини