Виготовлення ізотермічних камер із сендвіч-панелей.

Виготовлення ізотермічних камер із сендвіч-панелей.
11-01-2024

Сендвіч-панелі для ізотермічних камер є одним із найкращих варіантів будівельних матеріалів, що володіють високим ступенем теплоізоляції та відповідають усім сучасним вимогам до якості та надійності.

Переважно вони створюються із металопластикових листів, розміщених на невеликій відстані один від одного.

Між листами заповнюється спеціалізований матеріал – пінополіуретан.

Особливості встановлення збірних ізотермічних камер

При монтажі ізотермічної камери, побудованої з використанням сендвіч-панелей, застосовується з'єднання шип-пазу в поєднанні з вбудованими ексцентриковими замками. Саме завдяки такому виду з'єднання досягається можливість багаторазового демонтажу та монтажу металевої конструкції. Крім того, пересувні ізотермічні камери характеризуються високим ступенем герметичності та зручністю у використанні.

Завдяки наявності шарнірів та ущільнювачів, розташованих уздовж усієї довжини дверей, можна відкривати її зсередини. Також індустріальні швидкомонтовані холодильні установки передбачають оцинкований лист на підлозі, покритий антикорозійним захистом. За бажанням замовника панелі можуть бути облицьовані рифленим алюмінієвим матеріалом, що гарантує стійкість до ковзання і продовжує термін служби конструкції. Панелі підлягають зміні у розмірах залежно від обсягу товарів, які потребують зберігання.

Види промислових ізотермічних камер

Ізотермічні/морозильні камери мають широкий спектр застосування. Як правило, установки об'ємом від 3 до 10 м3 встановлюються в заміських будинках, а також продуктових павільйонах і магазинах. На складах зводяться великі індустріальні холодильні системи обсягом понад 10 м3, розраховані різні температурні режими.

Наприклад, низькотемпературні індустріальні холодильники використовуються для тривалого зберігання та заморожування товарів. У цьому випадку температура камери може досягати -25ºC. Середньо-температурні індустріальні холодильні камери призначені для охолодження та збереження молочної, м'ясної продукції, а також фруктів та овочів за температури не нижче -5ºC.

Переваги побудови холодильних складів

Металеві конструкції, виготовлені з сендвіч-панелей, мають ряд переваг для замовників.

Серед них:

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини