Як ввести в експлуатацію спортивні комплекси із сендвіч-панелей – ТОВ «Вітон».

Як ввести в експлуатацію спортивні комплекси із сендвіч-панелей – ТОВ «Вітон».
29-10-2020

Принципом здорового способу життя стають регулярні тренування.

Потреба у спортивних послугах зростає, виникає потреба у спорудженні нових спортоб'єктів.

Спортивне будівництво стає універсальним напрямом технології будівництва VITON.

Дає можливість створювати спортоб'єкти різного призначення:

Ці будівлі повинні споруджуватись швидко, бути міцними, зручними, відповідати своєму призначенню. Такими вимогами володіють будівлі з конструкцій, що швидко зводяться.

Застосування їх у спортивному будівництві має низку переваг. Зазначимо основні.


При монтажі ШМБ застосовують сендвіч панелі, які відносяться до конструкцій, що захищають. Завдяки вологостійким властивостям, вони чудово підходять для будівництва спортивних басейнів. Панелі виготовлені поліуретану, поверхня захищена спеціальною плівкою. Висока якість покриття та різноманітність колірних відтінків виключають необхідність проведення зовнішніх та внутрішніх робіт з обробки стель та стін будівель. Нема ризику появи тріщин.

Особливістю швидкомонтованих будівель є надійність і міцність, відсутня необхідність зведення додаткових опорних металоконструкцій.

Будівництво спортивних будівель із застосуванням опорних та огороджувальних конструкцій є ідеальним рішенням. Це дозволяє отримати максимальну економічну ефективність за рахунок швидкості будівництва, моментального введення в експлуатацію.

Використання панелей для стін та покрівлі дозволяє значно економити на ізоляційних матеріалах, а також на витратах на обігрів або охолодження приміщень.

Будівництво спортивних будівель із металоконструкцій може стати вигідним капіталовкладенням. Їх вартість значно нижча за будови з бетону, цегли та інших будматеріалів. Застосування легких панелей спрощує монтаж, виключає додаткові витрати на спеціальну техніку. Такі будови мають тривалий час експлуатації без виконання поточного ремонту.

Колектив VITON допоможе побудувати спортивний комплекс будь-якої форми та площі, від розрахунку та виконання проектного завдання, до здачі закінченого спортоб'єкту.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини