Які несучі елементи використовуються при будівництві каркасних швидкомонтованих будівель.

Які несучі елементи використовуються при будівництві каркасних швидкомонтованих будівель.
02-04-2021

Каркасна будівля, що швидко зводиться - це складна зв'язка будматеріалів, що складаються з несучих металоконструкцій і облицювального матеріалу.

Технологія будівництва широко поширилася для виконання промислових завдань і зайняла міцні позиції у будівництві на ринку завдяки вигідній інвестиції з мінімальними ризиками.

Серед переваг методу - швидкість і простота складання, економія за рахунок невеликої витрати та ваги матеріалів, екологічність, міцність та енергоефективність усієї конструкції.

Максимальна віддача від перерахованих вище переваг можлива за умови грамотного проектування, де всі конструктивні елементи призначені для виконання певних функцій.

На прикладі, розглянемо основний несучий каркас швидкомонтованих будівель з металоконструкцій, який є його скелетом.

На початку проектування вносяться загальні креслення, які визначають компонування елементів, їх місце та способи кріплення:

З урахуванням призначення будівлі та бажаннями замовника, розглядаються й інші важливі фактори планування: наявність внутрішніх перегородок та оздоблення, ширина прольотів, кількість поверхів, використання вантажопідйомних ліній тощо.

Основні елементи для зведення металокаркасу.

Несучі компоненти металевої конструкції визначаються застосуванням він основний навантаження з інших частин споруди.

Вони включають:

Генпідрядна компанія «Вітон» готова надати різноманітні послуги будівництва різного спрямування: від проектування з урахуванням усіх вимог замовника до здачі об'єкта в експлуатацію.
Ми гарантуємо виконання робіт з урахуванням усіх необхідних факторів та використанням інноваційних облицювальних матеріалів на основі високоякісних металоконструкцій.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини