Зварювання металоконструкцій чи болтове з'єднання? Що підійде для вашого проекту – ТОВ «Вітон».

Зварювання металоконструкцій чи болтове з'єднання? Що підійде для вашого проекту – ТОВ «Вітон».
22-04-2020

Каркасні будівлі з металоконструкцій в останні роки знайшли широке застосування, як у промисловості, так і в повсякденному житті.

Зібрати будинок в одне ціле можна за допомогою зварювання або болтового з'єднання металоконструкцій.

Усі роботи зі складання повинні проводитися досвідченими працівниками з використанням сучасної апаратури, обладнання та інструменту, а також дотримуючись встановлених норм згідно з проектною документацією.

Компанія Viton надає наступний комплекс послуг:

Як правильно зібрати конструкцію з металу? Все залежить від початкової стадії – проектування металевої конструкції, де визначається та підбирається вигляд сталевого прокату та спосіб його з'єднання. Від цього залежить якість конструкції.

Зварювання металоконструкцій

Зварювання дозволяє міцно з'єднувати частини деталей між собою за допомогою їх розплавлення та зварювання у нероз'ємні з'єднання. Швидкомонтовані будівлі з металопрофілю в основному зводять за допомогою зварювання.

Вона може зібрати різні типи конструкцій:

Сучасне зварювання виробів з металу стало більш ефективним, оскільки використовує нові методи роботи та модернізовані зварювальні апарати.

Існують такі види:

Комерційні будинки, виконані із зварювальних металоконструкцій проектно-будівельної компанії Вітон, відрізняються високим рівнем з'єднання, якості та герметичності стиків.

Болтове з'єднання конструкцій із металу

Ще одним із способів з'єднання габаритних залізних комплексів є болтове з'єднання, головною перевагою якого є простота монтажу та міцність конструкцій. При будівельно-монтажних роботах цей спосіб кріплення не поступається зварюванню.

Основним елементом болтового з'єднання є - болт (звідси і пішла назва).

Існує три види болтів:

Перший та другий види сполук застосовують у ролі залізних ланок конструкцій, а анкерні для кріплення комплексу до фундаменту.

Існує певний порядок монтажу болтових з'єднань металоконструкцій.

Він полягає в послідовності збирання всіх елементів конструкції:

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини