Зведення швидкомонтованої будівлі економкласу.

Зведення швидкомонтованої будівлі економкласу.
23-05-2022

Перша асоціація, яка спадає на думку при прочитанні заголовка, звичайно ж буде «дешевизна». 

Це один з основних незаперечних плюсів швидкомонтованого каркасного будівництва. Під час кризи, що сторіччя тому, що зараз, люди потребували не дорогої, але комфортної, що виконує потрібні завдання будівлі, підштовхуючи тим самим на нові розробки технологій у цій сфері.

Швидкомонтована будівля економкласу може бути навіть великих габаритів під 1000 мі більше і зводитися в лічені місяці, не вимагаючи великих фінансових вкладень, тому такі очевидні критерії, як розміри і квадратура об'єкта - не розглядатимуться.

Першочергові фактори, що впливають на кінцеву вартість об'єкта, це:

Технологія ШМБ сама по собі виділяється конкурентними якостями, якщо порівнювати її з традиційними методами зведення. Швидкість будівництва, економія на всіх етапах робіт, легкий фундамент, відсутність проблем з підбором ґрунту для будмайданчика, легкість монтажу і т. д. - все це про швидкомонтовані будівлі .

Ці переваги зберігають можливість комфортно перебувати у приміщенні як господарям, так і гостям чи клієнтам. Також при експлуатації, обслуговування будівлі може бути дешевшим, якщо в якості облицювальних матеріалів будуть використані легкі та теплі сендвіч-панелі. Наповнювач матеріалу може бути гідро- та теплоізоляційним, вогнетривким, невеликим у розмірах. Найкраще себе проявляє пінополіуретановий утеплювач.

Якщо Ви зробили вибір на користь ШМБ, Генпідряд компанія «Viton» зможе супроводжувати Вас по всьому шляху будівництва. Ціни від виробника, акції, високі оцінки від клієнтів та професіоналізм компанії дозволять залишатися у хорошому настрої та не вкладати величезні кошти як в процесі будівництва, так і при експлуатації нерухомості. 

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини