Будівництво будівель спортивного спрямування, льодових критих ковзанок.

Будівництво будівель спортивного спрямування, льодових критих ковзанок.
28-09-2021

Популярність критих льодових катків та арен обумовлена ​​можливістю зайняти велику кількість людей різного віку цікавими видами спорту у будь-яку пору року. Все більше, будівництво таких споруд стає доступнішим, до якого може звернутися навіть приватна компанія або невелика муніципальна чи загальноосвітня будівля.

Унікальність такої споруди в тому, що за звичайних умов людина не завжди зможе зайнятися певними видами спорту, наприклад хокей, фігурне катання, шорт-трек. Тому, прибутковість від льодових арен і катків - гарантована.

Функціональність будівлі безперечно важлива, але також має місце і метод зведення, що включає в себе довговічність, стійкість, швидкість будівництва і окупність вкладень, економічність зі збереженням всіх норм безпеки.

Льодовий каток чи арена має відповідати таким вимогам:

Такими параметрами володіє технологія швидкомонтованих будівель на основі металоконструкцій.

Порівняльні переваги перед аналогічними методами будівництва включають:

Генпідряд компанія «Viton» готова запропонувати свої послуги з будівництва швидкомонтованих льодових катків із максимально професійним підходом, чітким дотриманням технології та правил, точним розрахунком кошторису та передбаченням зменшення різних витрат, закінченням проекту точно в термін. Виконуючи комплексні послуги, компанія встановить обладнання для заливки та утримання льодового поля, проведе всі необхідні комунікації та виконає повне технічне обладнання.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини