Генпідряд компанія «Viton» – володар національної премії «Вибір країни» 2021 р.

Генпідряд компанія «Viton» – володар національної премії «Вибір країни» 2021 р.
24-09-2021

Генпідрядна компанія VITON® – Переможець Національної премії “Вибір Країни” 2021 р.

Діяльність нашої компанії бере початок із 2013 року. Поступово розвиваючись, набираючи практичний досвід, поповнюючи нашу команду кваліфікованими співробітниками, заробляючи репутацію на ринку завдяки позитивним відгукам наших клієнтів, поповнюючи список переваг перед іншими компаніями та фірмами – ми змогли досягти надзвичайних висот у нашій справі. Одним із доказів успішності Генпідряд компанії «Вітон» стала перемога серед таких підприємств, що працюють в Україні, на Національній премії «Вібір країни» 2021 року.

У 2020 році ми доклали багато старань, в результаті яких були гідно оцінені цією нагородою. Дізнавшись про новини перемоги в Національній премії, ми це сприйняли як відзнаку за копітку роботу та її професіоналізм. Переконуючись у необхідності нашого бізнесу, команда Вітон дедалі більше орієнтується на розширення варіантів задоволення побажань та фантазій наших клієнтів.

Маючи таку нагороду, ми пишаємося тим, що виконуємо свою діяльність дотримуючись усіх важливих принципів і досі. Плануючи підвищувати свою планку в якості та швидкості роботи і надалі, для нас важливо залишатися надійним партнером у співпраці. Премія «Вибір країни» безумовно відповідальна нагорода, яка мотивує нас прикладати ще більше сил на результат роботи.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини