Конструктивні можливості швидкомонтованих будівель та їх ремонтопридатність.

Конструктивні можливості швидкомонтованих будівель та їх ремонтопридатність.
23-09-2022

Швидкомонтовані споруди перспективно позиціонують себе на тлі будівельного ринку.

Лише економія фінансових ресурсів і часу при її використанні змушують замовників дедалі частіше звертатися до цієї технології для задоволення своїх будівельних потреб. Незалежно від виду споруди, чи то склад, чи будівля промисловості — переваги ШМБ все частіше висувають капітальні методи будівництва на задній план, з урахуванням дотримання всіх норм та складання грамотної проектної документації.

На особливу увагу заслуговують швидкомонтовані будівлі на основі металоконструкцій, які обшиваються спеціальними стіновими панелями за допомогою болтових з'єднань. Самі панелі називаються "сендвічами" і мають теплоізоляційні властивості різного коефіцієнта, що залежать від виду використовуваного наповнювача. Успішне складання та монтаж всіх комплектуючих на попередньо зведеному легкому фундаменті переходить у проведення комунікацій, після чого споруда готова до експлуатації.

Як і будь-яка інша споруда, швидкомонтовані потребують періодичної перевірки на цілісність. Довговічність конструкції безпосередньо залежить від правильного догляду за будинком та своєчасного виявлення проблем та їх ліквідації. Наприклад, металокаркас може покриватися з часом плямами іржі через вплив вологи, що означає відсутність захисного шару. Найчастіше причинами такої проблеми виступають пошкоджені панелі або стики між ними.
Якщо говорити за ремонт панелей, то при незначних пошкодженнях зону ретельно зачищають, обробляють ґрунтовкою і наносять фарбу. Без проблемних ситуацій будівля може прожити понад 50 років.
При виявленні значних пошкоджень тих чи інших комплектуючих, вони замінюються на нові, попередньо замовлені на заводі-виробнику.

Генпідряд компанія "VITON" готова надати послуги як будівництва металокаркасних об’єктів, так і їх обслуговування за прийнятними цінами і точно в термін.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини