Швидкомонтовані будівлі для громадського використання.

Швидкомонтовані будівлі для громадського використання.
17-02-2022

Немає жодного дня, щоб людина не знаходилася в якомусь приміщенні, споруді чи будівлі. Потреба людей у комфорті та зручності є першочерговим, стимулюючи тим самим розробку та розвиток різних винаходів.

Громадські будівлі є одними з таких. Це широка категорія споруд, де найчастіше перебувають люди у великих чи не дуже кількостях, будь то офіс, фінансові, лікувальні, освітні установи, адміністративні будівлі, магазини змішаної торгівлі, торгово-розважальні центри, клуби, об’єкти громадського харчування та багато інших. 

У різних випадках громадські об'єкти створюються технологіями, що найбільше підходять під ті чи інші завдання, які спрямовані на доцільність та безпеку людей у процесі експлуатації. Затребуваним рішенням на будівельному ринку виділяється технологія швидкомонтованих металокаркасних конструкцій, будучи відмінним аналогом іншим класичним будинкам з цегли, дерева або бетону.

Таким чином, можна зводити величезні комплекси з готових комплектуючих матеріалів на одних болтових з'єднаннях, мінімізуючи зварювання, за лічені місяці, заощаджуючи на різних факторах, таких як:

Громадські об’єкти самі по собі є вимогливими щодо безпеки, стійкості на вплив довкілля та чинників впливу всередині будівлі, оскільки йде розрахунок на щоденне відвідування його людьми. Тому, ШМБ володіють відмінними властивостями, що дозволяють конкурувати навіть з традиційними матеріалами.

Генпідряд компанія «Viton» має у своєму портфоліо десятки успішно зведених громадських будівель, серед яких: торгово-розважальний комплекс у м. Краматорськ на 7000 м2, магазин AUTO BAZA на 1200 м2 у с. Гатне, спортивний комплекс на 1080 м2 у м. Житомир, та багато інших. В якості облицювального матеріалу для стін і покрівлі використовувалися теплі сендвіч-панелі, надаючи будівлям властивості відмінної енергоефективності, звуко- та гідроізоляції. При замовленні послуг у компанії «Вітон», клієнт може бути впевнений в економності, безпеці та професіоналізмі генпідряду.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини